Potrebuješ pomoč?040 300 174
 

Pogosta vprašanja

Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

Ker se zelo trudimo za izjemno hitro dostavo ti lahko obljubimo, da če boš naročilo oddala do 14.00 na delovni dan ga boš prejela že naslednji dan! V kolikor pa boš naročilo oddala po 14.00 pa ga boš prejela drugi dan od naročila. Če pa se slučajno zgodi, da je vmes ravno vikend, pa bo paket pri tebi takoj v ponedeljek.

Kako lahko plačam naročene izdelke?

Čisto enostavno - na izbiro imaš več načinov plačila in zagotovo boš našla takšnega zase!

1. Po povzetju: Plačaš pri dostavi prijaznemu DPD dostavljalcu ko ti paket tudi pripelje. Če te slučajno v času dostave ne bo doma, te bo poklical in se s tabo dogovoril o času dostave in ti pustil obvestilo na katerem boš našla tudi telefonsko številko, katero lahko pokličeš v primeru kakršnihkoli sprememb pri dostavi.

Kurirju lahko plačaš z gotovino - ni pa v tem primeru nobenih dodatnih stroškov provizije pri prenosu denarja. Plačaš le toliko, koliko znaša tvoje naročilo.

2. Z nakazilom na TRR: V primeru, da boš ob zaključku nakupa izbrala način "Po predračunu" boš na tvoj elektronski naslov prejela tudi navodila za nakazilo na naš transakcijski račun. Takoj ko prejmemo denar bo paketek že odposlan na tvoj naslov.

3. S plačilno ali kreditno kartico oziroma PayPal-om: V primeru, da želiš svoj nakup plačati s kartico ali plačilnim sistemom PayPal ob zaključku nakupa izberi tretjo možnost "PayPal" katera te bo preusmerila na PayPalovo varno stran kjer opraviš plačilo katerega plačilo je zabeleženo takoj tudi pri nas in paketek bo v najkrajšem možnem času že na poti na tvoj naslov!


Kolikšni so stroški pošiljanja?

Ob nakupu do zneska 35€ je strošek dostave 3,50€. Ob nakupu nad 35€ pa je dostava BREZPLAČNA.

Kako sploh kupim izdelke?

Čisto enostavno! Zate smo pripravili tudi video posnetek s pomočjo boš postala prava mojstrica naročanja naših izdelkov izdelkov! Če pa še vseeno nisi ljubiteljica tehnologije in spletnega naročanja pa smo ti za naročilo vedno na voljo na telefonu 040 300 174 ali pa nam piši na [email protected]

Imam kodo kupona za popust - kako jo izkoristim?

Kodo kupona lahko uporabiš na dveh mestih v spletni trgovini, eno se nahaja v košarici ter drugo ob zaključku nakupa (slika spodaj). Svojo kodo enostavno vpišeš v prazno polje ter klikneš na gumb s kljukico na desni. Če pa imaš pri uporabi kode še vedno težave nam pa kar piši ali nas pokliči na 040 300 174.

Ali lahko kupljene izdelke zamenjam, vrnem?

Seveda! Zavedamo se, da je vsaj 20 razlogov, ki jih ima vsaka ženska, da ji nek izdelek ne odgovorja. V primeru, da želiš izdelek zamenjati ali vrniti nam piši na e-mail [email protected] ter zamenjavo in vračilo uredimo v najkrajšem možnem času!