Potrebuješ pomoč?040 300 174
 

Informacije o dostavi

Cena dostave paketov ob nakupu do 35€ znaša 3,50€, nad 35€ pa je dostava BREZPLAČNA - dostavo zagotavlja dostavna služba DPD Slovenija.


Dostavo izdelkov vrši dostavna služba DPD Slovenija za katero smo se odločili na podlagi izkušenj in nudi najboljšo uporabniško izkušnjo za vsakega prejemnika naročenega paketa. Dostava naročenih izdelkov v spletni trgovini na delovni dan, se izvede naslednji delovni dan, če je bilo naročilo sprejeto do 13.00 oziroma naslednji delovni dan, če je bilo naročilo sprejeto po 13.00.


Izdelki bodo dostavljeni na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo Vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo le tako dostavljalec lahko poklical in se dogovoril z vami o drugem ali kasnejšem načinu dostave v kolikor bi bilo to potrebno.

Pri dostavi paketov plačate znesek, ki ste ga videli ob zaključku nakupa in niti centa več. Strošek prenosa je brezplačen in brez dodatnih provizij. V primeru nakupa v vrednosti npr. 25,80€ je to tudi znesek, ki ga plačate dostavni službi!

PO POVZETJU: Svoje naročilo lahko poravnate dostavljalcu z gotovino ali karticami Visa, Maestro ali Mastercard brez dodatnih provizij

PO PREDRAČUNU: V kolikor boste označili na blagajni to možnost boste prejeli na vaš elektronski naslov prejeli navodila za plačilo na naš transakcijski račun. Vaš paket bo odposlan na vpisan naslov po prejetem plačilu.

PLAČILO S KARTICAMI: Preko sistema spletnega sistema Bankart in s pomočjo NLB d.d. zagotavljamo in nudimo varna kartična plačila z vsemi najpogostejšimi karticami. Ponujamo plačila z debetnimi karticami Visa Electron ter Maestro, hkrati pa tudi možnost plačila z kreditnima karticama Visa ali Mastercard.

PLAČILO S PAYPALOM: S pomočjo sistema PayPal lahko popolnoma varno vaš nakup poravnate s pomočjo kreditnih kartic ali samega računa PayPal. Ob zaključku nakupa izberite način plačila z "PayPal-om".